Du er her

  • Slider søknadsprosessen

Om søknadsprosessen

Her kan du lese mer om hvordan du søker jobb hos oss, og hva som skjer etter at du sendt inn søknad.

Søknad

For å søke, må du benytte søknadsskjemaet her på nettsidene våre. Du vil få en bekreftelseskode på SMS som du må bruke for å bekrefte din søknad, så ha mobilen din tilgjengelig.

Å jobbe på TusenFryd er en sesongjobb – fra april til oktober. Det er derfor nødvendig at du tenker gjennom når du kan jobbe før du sender inn din søknad. Dersom du er under 18 år må du diskutere dette med en foresatt. Som TusenFryder kan du ikke ta mer enn 2 uker sammenhengende ferie.

Vi krever at du legger ved den siste karakterutskriften du har tilgjengelig. Dette gjør vi fordi mange som søker aldri har hatt jobb før, og karakterutskriften sier noe om deg. Mener du at ville gjort det annerledes på jobb enn du gjør det på skolen? Fortell oss hvorfor!

Målet vårt er å besvare alle søknader innen 14 dager fra vi har mottatt dem, med unntak av i juleferien. Sjekk gjerne spamfilteret på e-posten din dersom svaret fra oss uteblir.

De som søker først og som velges ut til et intervju, blir kalt inn først. Derfor bør du søke så fort som mulig, innen 1. februar 2020.

intervju

Intervjuet foregår på kveldstid en tirsdag eller torsdag, eller en lørdag på dagtid. Husk å ta med attester og annen dokumentasjon du tenker kan være nyttig.

Det er stor mulighet for at du allerede samme kveld får vite om du får jobb. I så fall får du tilbud, kontrakt og diverse informasjon med deg hjem.

Arbeidskontrakt

Arbeidskontrakten din angir hvilken stilling du skal ha og hvilke betingelser som gjelder i ansettelsen. Arbeidskontrakten din beskytter både deg og TusenFryd mot misforståelser når det gjelder hvilke plikter og rettigheter du har. Les derfor nøye igjennom kontrakten. Dersom du er under 18 år, må også en av dine foresatte underskrive. Det er frist på ca. 14 dager for å levere signert kontrakt.

Opplæring

Alle nye sesongsmedarbeidere får noen timers teoretisk og praktisk opplæring sammen pr avdeling. Mye av dette skjer før parken åpner for sesongen, mens noe av det praktiske skjer i åpningstiden. I 2020 åpner parken lørdag 25.april. Spesifikke datoer får du vite om på intervju. Opplæringen er obligatorisk og du får opplæringshonorar.

Vaktliste

Å jobbe på TusenFryd er en sesongjobb. Det betyr at vi forventer at du kan noen vakter både før og etter skolens sommerferie. Det settes opp én vaktliste pr. måned, som du får tilgang til ca. 14 dager i forkant av perioden.

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Reserver ditt besøk med sesongkort HER

Nyhetsbrev