Du er her

  • Jobbe på Tusenfryd Vaktavdelingen

Vakt

Vaktavdelingen yter service til både gjester og parkens egne ansatte, og er de viktigste bidragsyterne til at parken skal være et trygt og sikkert sted å være. Arbeidsoppgavene er varierte og mange, og med opptil 8000 gjester pr dag er ingen dag lik! Teamet jobber tett sammen og har et godt arbeidsmiljø. Her får du en variert og fysisk aktiv arbeidsdag, gode kolleger, erfaring med uforutsette hendelser og ikke minst rom for egenutvikling.

Oppgavetype/stilling:

  • Holde ro og orden ved å gå kontinuerlige runder i parken
  • Bistå de andre avdelingene i ulike situasjoner og å være synlige og hjelpsomme
  • Håndtere konfliktsituasjoner som kan oppstå i parken
  • Førstehjelp

Kvalifikasjoner og krav for å søke:

Det er ikke tvil om at de ansatte i vaktavdelingen utgjør en svært viktig del av parkens målrettede arbeid med å skape en trygg og sikker park og arbeidsplass for gjester og ansatte. Personlig egnethet og en moden fremtoning vil bli vektlagt i utvelgelsen.

  • Relevant erfaring med elementer av sikkerhet og vakthold som har gitt deg modenhet til å takle pressede situasjoner
  • Plettfri vandel
  • Må være fylt 18 år og ha førerkort for personbil
  • Kurs og erfaring innen førstehjelp er en fordel, men kursing vil bli gitt

Er du i tillegg i fysisk god form, har et klart hode, vilje til å finne gode løsninger og god til å samarbeide? Da vil vi høre fra deg!

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer