Du er her

  • Attraksjonsbilde

Vil du ha et kult attraksjonsfoto på Facebook eller som bakgrunnsbilde? Dersom du kjøper et attraksjonsfoto hos oss, kan du også kjøpe det for digital nedlasting!

Her finner du informasjon om de forskjellige stedene du kan kjøpe foto av deg selv i attraksjoner på TusenFryd.

SpeedMonster Foto

Her selger vi tøffe bilder som beviser at du er tøff nok til å kjøre Skandinavias råeste attraksjon. Ta med deg en minnerik opplevelse hjem og vis det til familie og venner!

Bestefars Biler Foto

Her selger vi koselige bilder fra den morsomme turen i bestefars sine egne veteranbiler. Dette er alle barnefamiliers favorittsted. Ta med dere et koselig minne hjem fra dagens besøk på TusenFryd!

TømmerStupet Foto

Bildene vi selger her er en virkelig klassiker og en favoritt for både familier og venner! Smil til kamera på vei ned tømmerstupet og kjøp bildet deres i vår fotobod!

ThunderCoaster Foto

Vil du ha en suvenir etter å ha kjørt en av verdens beste berg- og dalbaner? Kjøp det på ThunderCoaster Foto!

Western Express Photo

Etter en vill tog ferd med Western-Ekspressen kan dere gå opp til fotostedet vårt i Morgan Kane City. Her kan dere kjøpe et minne fra Ville Vesten.

Ragnarok Foto

Etter et spennende elverace gjennom fossefall og virvlende malstrøm kan dere kjøpe et minneverdig bilde fra turen i Dragekista butikken.

Thors Hammer Foto

Thor har fått igjen hammeren sin og etter turen i den mørke eventyrverdenen kan dere kjøpe bilde i Skattekammeret butikken.

Priser 2020

  • Bilde i pappomslag 95 ,-
  • Bilde i nøkkelring 95 ,-
  • Bilde i magnet 95 ,-
  • Kuponghefte (3 bilder) 219 ,-
  • Nedlastningskode (forutsetter kjøp av fysisk bilde) 25,-

Kuponghefte

Vil du ha flere eksemplarer av samme bilde eller vil du ha bilder fra flere attraksjoner? Da lønner det seg å kjøpe et kuponghefte for bare 219 kroner. Heftet inkluderer tre bilder fra alle våre attraksjoner som har fotosted. Du sparer 66 kroner.

NB! Kupongheftet som du kjøper gjelder for hele 2020.

Nedlastingskode

Vil du ha bildet ditt digitalt? Kanskje vil du legge det ut på Facebook for å dele oppleve opplevelsen din sammen med familie og venner? For 25,- får man en nedlastingskode. Nedlastingskode forutsetter kjøp av fysisk bilde.

Har du allerede en nedlastingskoder på dette attraksjonsstedet? Da kan du laste ned ditt bilde på denne nettsiden: http://picsolve.com/

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til 24 timer før bildene er lastet opp til nettsiden og at man må laste ned bildet sitt inne 14 dager.

Noen ganger kan det være lett og blande bokstaven O med tallet 0. Slik er alle bildekodene bygd opp:

BBBBTTTBTTTT

B = Bokstav og T = Tall

Skulle det oppstå problemer med din nedlasting, send en mail til butikkfoto@tusenfryd.no. NB! For at vi skal kunne finne ditt bilde raskere så trenger vi at du legger med et bilde av kvitteringen hvor nedlastingskoden er printet på.

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020