Du er her

  • Attraksjonsbilde

Her finner du informasjon om de forskjellige stedene du kan kjøpe foto av deg selv i attraksjoner på TusenFryd.

SpeedMonster Foto

Her selger vi tøffe bilder som beviser at du er tøff nok til å kjøre Skandinavias råeste attraksjon. Ta med deg en minnerik opplevelse hjem og vis det til familie og venner!

Bestefars Biler Foto

Her selger vi koselige bilder fra den morsomme turen i bestefars sine egne veteranbiler. Dette er alle barnefamiliers favorittsted. Ta med dere et koselig minne hjem fra dagens besøk på TusenFryd!

TømmerStupet Foto

Bildene vi selger her er en virkelig klassiker og en favoritt for både familier og venner! Smil til kamera på vei ned tømmerstupet og kjøp bildet deres i vår fotobod!

ThunderCoaster Foto

Vil du ha en suvenir etter å ha kjørt en av verdens beste berg- og dalbaner? Kjøp det på ThunderCoaster Foto!

Western Express Photo

Etter en vill tog ferd med Western-Ekspressen kan dere gå opp til fotostedet vårt i Morgan Kane City. Her kan dere kjøpe et minne fra Ville Vesten.

Ragnarok Foto

Etter et spennende elverace gjennom fossefall og virvlende malstrøm kan dere kjøpe et minneverdig bilde fra turen i Dragekista butikken.

Thors Hammer Foto

Thor har fått igjen hammeren sin og etter turen i den mørke eventyrverdenen kan dere kjøpe bilde i Skattekammeret butikken.

Priser 2020

  • Bilde i pappomslag 95 ,-
  • Bilde i nøkkelring 95 ,-
  • Bilde i magnet 95 ,-
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

På bakgrunn av det lokale restriksjonsnivået i vår region må sesongåpningen her på Tusenfryd utsettes. Inntil videre håper vi på å kunne åpne parken 13. mai. Vi oppdaterer fortløpende her på våre websider og i våre sosiale medier.

Les mer her