Årets Halloween nyhet!

Et hjem for oss, et hjem for...

På Route 66 finner du det familieide Darkwood MotelEt sted hvor drømmer blir mareritt, og virkelighetens grenser blir brutt. Du kan snart sjekke inn hos årets Halloween nyhet på TusenFryd - Darkwood Motel.

Halloween-programmet gjennomføres: 30. september – 8. oktober (alle dager), lørdag 14., søndag 15., lørdag 21., søndag 22., lørdag 28. og søndag 29. oktober

Velkommen! Hvis du tør...

Darkwood Motel - Eye watching you

Sjekk inn på Darkwood Motel fra 30. september

Darkwood Motel - Room 666

Når du ankommer Darkwood Motel, vil du føle at det er som om tiden har stanset. Motellets falmede interiør gir deg umiddelbart en følelse av at noe er fryktelig galt. Men det er ikke før du trer inn i motellets resepsjon at marerittene begynner å bli virkelighet.

Bak disken står en skikkelse. Hun smiler, men det er en smerte i smilet som du ikke kan unnslippe. "Velkommen til Darkwood Motel," hvisker hun med en tynn, tåkete stemme. "Vi har ventet på deg."

Darkwood Motel - Room 666

Rommene er innredet i en makaber blanding av voodoo-symboler og gammeldags amerikansk nostalgi. De knirkende gulvene og slitte møblene gir en følelse av at de skjuler hemmeligheter, og veggene ser ut til å ha øyne som følger deg, uansett hvor du går.

Kjenn på en ubehagelig følelse av at du ikke er alene, og at øynene følger deg hvor en du går. Du kan høre hviskingen til de som kom før deg, de som prøvde å rømme fra Darkwood Motel, men som aldri kom ut igjen.

Darkwood Motel - Your room

Hver krøket korridor gir deg en følelse av at du er fanget i et mareritt som aldri vil ende.

Så, våger du å sjekke inn på Darkwood Motel? Forbered deg på å utforske en verden hvor voodoo og americana møtes i en skremmende dans av frykt og mystikk. Men pass på, for når du først er innenfor, er det ingen vei tilbake. Darkwood Motel vil aldri slippe taket i deg. Velkommen til ditt verste mareritt på TusenFryd – velkommen til Darkwood Motel.

Highlight Halloween
Halloween på TusenFryd

Halloween på TusenFryd

Fra 399 kr

589 kr