Du er her

VÅRE VIKTIGSTE TILTAK OG ANBEFALINGER 

For at vi skal kunne opprettholde en sikker og trygg park for gjester og ansatte ber vi deg om å følge de generelle smittevernrådene som er gjeldende i Norge. I parken vil det også være tilpassede tiltak.

Standard Norge logo
Standard Norge sin veiledning for smitteverntiltak og -rutiner for fornøyelsesparker. Den er utviklet i samarbeid med Standard Norge, TusenFryd og andre norske fornøyelsesparker.

​Viktig informasjon

Covid-19 anbefalinger 2021

trygg park for gjester og ansatte!

Er du syk - bli hjemme

Føler du deg syk og har symptomer på Covid-19 skal du ikke besøke TusenFryd. Er du i risikogruppen bør du vente med å besøke oss.

Betal online

Kjøp billetter online på tusenfryd.no og reserver din dato.

Hold avstand

Hold avstand. Husk at 1-meters regelen også gjelder på TusenFryd. Familier holder sammen og holder avstand til andre.

Vask hendene

Alle gjester skal benytte seg av håndvask/desinfeksjonsposter fra før inngang til parken og gjennom hele besøket.

Betal kontantløst

Vi oppfordrer til at all betaling gjøres med kort og at det unngås kontant betaling.

Følg med

Følg skilting og beskjeder gitt over høytaleranlegget

Munnbind -Covid-19

Vi oppfordrer på det sterkeste til bruk munnbind i alle køer og der god avstand til andre er vanskelig å holde.

Viktig informasjon før du besøker TusenFryd

Ditt ansvar og tiltak fra TusenFryd

COVID

Vi har forberedt oss godt på gjenåpning av TusenFryd, i nært samarbeid med myndighetene. Våre gjester og ansattes helse og sikkerhet vil alltid være vår høyeste prioritet. Det er vårt mål at du fortsatt skal føle deg trygg og komfortabel når du besøker oss.

Parken består av et stort areal og vi har god plass. Vi har i tillegg satt en begrensning på hvor mange som kan besøke parken hver dag. I denne spesielle situasjonen vi alle er i, setter vi stor pris på din tålmodighet og forståelse for de nødvendige tilpasninger vi har gjort i parken, som skal bidra til at vi kommer igjennom denne fasen på en ansvarlig og trygg måte.

Parken har åpnet igjen med endrede driftsrutiner, som inkluderer forbedrede helse- og smittevernstiltak, utvidet renhold i hele parken av både toaletter, attraksjoner, bord og andre kontaktflater, til rettelegging for begrenset fysisk kontakt og ekstra helse- og smittevernstrening for ansatte. Vi vil fortsette å overvåke forholdene, med helse til gjester og ansatte i fokus for videre planlegging, og vi vil tilpasse eller justere de operasjonelle tiltakene med sikte på en kontinuerlig tilpasning til det beste for gjestenes og de ansattes helse.


VIKTIG: Dette må du lese før du reiser.

Basert på tilleggstiltak og prosedyrer ber vi om gjestenes forståelse av og overholdelse av følgende krav *:

 1. Vi ber deg sjekke at du er i god helsetilstand før du besøker parken. Gjester som har vært i kontakt med en person smittet med SARS-CoV-2 de siste 14 dagene eller viser symptomer på luftveisinfeksjon eller høy temperatur, skal utsette besøket i parken. Vi anbefaler deg å ikke besøke parken i tilfelle du eller noen som bor med deg har høy risiko for alvorlig sykdom.
   
 2. Du må kjøpe billetter online på tusenfryd.no. Vi vil ikke selge dagsbilletter i billettluke eller i Gjesteservice. Etter offentlige helsemyndigheters regler og anbefalinger, kan vi be om gjestenes kontaktinformasjon. I et slikt tilfelle, i samsvar med gjeldende databeskyttelsesforskrifter og før vi samler inn noen personopplysninger, vil vi iverksette de nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre personvern til våre gjester og gi dem all informasjon om deres personlige databehandling, inkludert den aktiverte kanaler for å utøve sine rettigheter og løse eventuelle spørsmål de måtte ha.

Når du kommer til TusenFryd:

 1. Det er obligatorisk å bruke desinfiserings- og sanitetsprodukter før og etter du bruker attraksjoner. Hånddesinfisering vil være tilgjengelige i attraksjoner, restauranter og butikker. Du finner klare instruksjoner rundt i parken.
   
 2. Vær oppmerksom på den sosiale avstandsregelen, og hold minst 1 meter avstand med andre gjester under hele oppholdet. Parkområdet vårt er stort og romslig, noe som betyr at det er nok plass for alle gjester til å holde den obligatoriske sosiale avstanden, men det er et personlig ansvar å gjøre det, som vi oppfordrer til å følge strengt. Du finner tydelig informasjon og gulvmarkører vil være tilgjengelige.
   
 3. Vi oppfordrer på det sterkeste til bruk munnbind i alle køer og der god avstand til andre er vanskelig å holde.

 4. Vask hendene ofte og grundig. Gjør dette regelmessig. Det er mange fasiliteter tilgjengelig for å gjøre det.

 5. Hvis du føler deg uvel under ditt besøk, med symptomer som er kompatible med Covid-19, må du unngå kontakt med andre gjester og oppsøk lege.

 6. Hvis du begynner å nyse eller hoste uansett grunn, kan du gjøre det i et papirlommetørkle eller albuekroken, ikke i hendene.

 7. Vennligst respekter i alle tilfeller instruksjoner fra parkpersonell og følg alle skriftlige og muntlige advarsler. Gjester som ikke overholder disse reglene, kan bli bortvist fra parken uten refusjon.

* Disse tiltakene vil fortsette å bli gjennomgått etter hvert som situasjonen forandrer seg, og kan bli justert ytterligere.

Driftsendringer og stengte attraksjoner

Vi legger til rette for å kunne operere flest mulig attraksjoner og det vil kunne være forskjellige tiltak iverksatt ved de enkelte. Enkelte attraksjoner vil ha nedsatt kapasitet av smittevernhensyn. Følgende attraksjoner er stengt eller har forandringer i driften pga. smittevernshensyn.

Steampunk Hunters er stengt (WesternExpressen driftes som vanlig)

Nightmare er stengt

Thors Hammer driftes uten 2-D briller

BadeFryd (Åpningsdato kommer snart)

Spisesteder

Spisesteder/kiosker vil ha begrenset utvalg og buffetservering vil bli erstattet med annen løsning.

Komme seg til TusenFryd

Bruk egen bil, sykle eller gå til parken. Vanlig kollektivtransport er tilgjengelig, men denne vil ha begrenset kapasitet.

Betal med kort

Vi oppfordrer til at all betaling gjøres med kort og at det unngås kontant betaling

Billetter til TusenFryd

Forhåndskjøp billetter

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. 

Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.

Vi anbefaler at barn under 13 år kommer i følge med voksen, mens barn under 10 år må være i følge med voksen person.

Dersom vi blir pålagt å stenge parken pga Covid-19, eller velger å stenge parken pga. gjeldene restriksjoner vil du som har forhåndskjøpt billett til denne/disse dagen/e få mulighet til å flytte ditt besøk til en annen dato eller få billetten refundert.

Sesongkort

Gjester med sesongkort behøver ikke å reservere sitt besøk i forkant i 2021.

Gjester med ledsagerbevis

Ledsagere slipper gratis inn i parken ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved inngangen. Ledsagere trenger ikke hente ut billett på forhånd. Men billetten til parken for innehaver av ledsagerbevis må kjøpes via våre nettsider.

Vis hensyn ordningen på TusenFryd

På TusenFryd vil vi gjøre vårt ytterste for at alle gjester skal kunne oppleve parken på en minnerik måte. Vi vet at enkelte personer av ulike grunner ikke kan stå i kø over lengre tid. For disse har vi en «Vis hensyn»-ordning.

"Vis hensyn"-bånd hentes ut ved å vise ledsagerbevis (evt legeattest) i Gjesteservice/billettluke ved hovedinngangen og gjelder for personen som bærer båndet + en ledsager. Det kan da i utgangspunktet benyttes rullestolinngang til attraksjonene. Her vil dere også få utlevert ytterligere informasjon for besøket.

Vær oppmerksom på at dere ikke nødvendigvis kommer med på første tur etter at dere har vist båndet til operatøren, men kan bli nødt til å vente 1-2 runder. Det er heller ikke alltid mulig å velge hvilken vogn man ønsker. Operatøren på attraksjonen må vurdere hvilken plassering som er mest praktisk.

Sommeren 2021 vil det også være en begrensning på at Vis hensyn-gjester KUN kan ta aktiviteten èn gang per dag. Dersom du ønsker å ta aktiviteten mer enn en gang må du benytte ordinær kø.

Vår guide for funksjonshemmede finner du herPDF iconinformasjonsguide-hc-2020.pdf

NB: Vi ber alle om å sette seg inn i de gjeldende smittevernstiltakene og vi ber om forståelse for at det på enkelte attraksjoner vil være ekstra ventetid som følge av dette.

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev