Du er her

  • Teambuilding med TusenFryd Event

Ta bedriften med på Teambuilding eller lagbygging MED TusenFryd Event!

Gode på samspill

Vi på TusenFryd er gode på samspill, og det er nettopp dette lagbygging er. Invester i de ansattes arbeidsmiljø ved å la de konkurrere og leke på TusenFryd. Våre sommerfester gir de ansatte teambuilding gjennom utfordringer og uhøytidelige konkurranser. Vi skreddersyr også arrangement for deg!

TusenFryd Event har spesialkompetanse

TusenFryd er Norges største fornøyelsespark bare 20 minutter fra Oslo! TusenFryd Event har spesialkompetanse til å få våre gjester til å senke skuldrene og ha det gøy!

Teambuilding

Teambuilding består av muligheten til å utvikle seg som team/gruppe i større eller mindre grad. Morsomme øvelser og oppgaver som utføres i grupper/lag kan være med å styrke samarbeidet i grupper som har felles mål og oppdrag.

Unike opplevelser

Inviter ansatte til en unik opplevelse på TusenFryd Event.  Ønsker dere et firma Event med teambuilding for ansatte er det mulig både i og utenfor ordinær åpningstid. TusenFryd tilbyr unik kjøring i attraksjoner og aktiviteter i våre mange morsomme spill, enten i åpningstiden, eller eksklusiv kjøring for bare dere som et firma eller ditt kundearrangement.

50 - 5000 personer

TusenFryd Event kan ha arrangement for 50- 5000 personer. Vi tilpasser og skreddersyr etter behov og ønske. Vi har gode samarbeidspartnere på underholdning, transport, kurs og konferanse for å gjøre ditt Event med Teambuilding komplett.

Kontakt oss i dag på 64 97 64 00 eller send oss en e-post. La oss inviterer deg på en hyggelig omvisning!
Ønsker du å holde deg oppdatert med vårt nyhetsbrev fra TusenFryd Event? Registrer deg her!
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev