Du er her

  • Jobbe på Tusenfryd Mat og Drikke

Mat og drikke

På disse avdelingene sørger vi for at store og små gjester får mat, drikke og andre godsaker de kan kose seg med. Parken har ca. 230 medarbeidere fordelt på 19 spise- og utsalgssteder som disker opp med blant annet softis, vafler, sukkerspinn, slush, wraps, pizza, burgere og bugnende buffeter.

Dagene på cateringavdelingene kan bli både hektiske med høyt tempo og lange med en del vasking, men dette fører også til et enormt samhold, godt humør og mange fine vennskap. I løpet av sesongen blir det også arrangert mye sosialt, nettopp for å skape et godt arbeidsmiljø med kollegaene dine! Avdelingene har ansvar for både produksjon, salg og vask av spisestedene sine. Du får også verdifull innsikt i «IK-Mat», mattrygghet og sikkerhet, i tillegg til å få mer generell kunnskap om matlaging og håndtering av salg og kasse. De som har jobbet med mat og drikke i parken vår er ofte attraktive hos andre bedrifter senere, ettersom arbeidserfaringen fra Tusenfryd er nyttig i flere andre situasjoner også. Som arbeidsgiver er vi kjent for å ha gode rutiner og et profesjonelt miljø knyttet til matsikkerhet, og for å gi en god start på arbeidslivet.

Driftsområdet for mat og drikke kalles Catering og består av fire store avdelinger; Burger, Buffet, Pizzeria og Deli, og Kioskland. Allikevel får du tildelt ditt sted/steder, slik at du jobber i et mindre miljø og blir trygg på dine oppgaver. De aller fleste jobber tett sammen med mange på sitt skift. I kioskene jobber man mer alene. Uansett avdeling, har vi tre typer jobber på mat og drikke avdelingene:

Kiosksalg: Kan du jobbe selvstendig, liker å komme i kontakt med voksne og barn? Har du lyst til å selge boller, belgiske vafler og trylle frem lekre softiser? Velkommen til Kioskland!

Produksjon av mat: Har du en indre kokk som lengter etter å komme ut? På Tusenfryd kan du blant annet lære å lage pizza, hamburgere, wraps, salater og mye annet! Produksjon av mat passer for deg som er interessert i mat, er god til å samarbeide og takler at kjøkkenet «koker»!

Salg og kasse: Blir du gira av å nå mål? Klarer du å holde hodet kaldt når det er lang kø, og ikke blir stresset av pengebehandling? Liker du å snakke med mennesker? Da passer salg og kasse for deg.

VI ser etter deg som

  • Tar i et tak og er forberedt på dager med mye action og variert tempo
  • Har hatt ansvar for noe før (barnepass, helgehusvasken i familien, kioskarbeid med idrettslaget)
  • Gjerne liker mat!
  • Tør å møte gjester og «se folk i øynene»
  • Er en lagspiller som kan være med på å gjøre det hyggelig mens man jobber sammen.
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Reserver ditt besøk med sesongkort HER

Nyhetsbrev