Du er her

Onsdag, juli 15, 2015 - 10:42

Nils Brekke Svensson

Skrevet av Nils Brekke Svensson

Jeg kjenner at det fremdeles pumper litt ekstra i blodpumpa etter gårsdag. Jeg rakk å få med meg to forestillinger av TusenFryds store nyhet denne sesongen - BurnOut Stuntshow med Asgeir "Sjefen over alle sjefer" Borgemoen som programleder.

BurnOut Stuntshow er en spektakulær forestilling med det italienske helproffe stuntteamet Team Folco som vil gå tre ganger (med forbehold om endringer) hver eneste dag i perioden fram til 2. august. Her får du oppleve proffe stuntfolk som trakterer kjøretøy på to og fire hjul på måter du ikke hadde trodd var mulig. Med 10 forskjellige biler og to motorsykler utfører de presisjonskjøring, lukeparkering og rygging du garantert aldri har sett maken til. Som sønnen min på seks sa; "pappa de er gærne de". Vil du ha en liten forsmak på årets nyhet i TusenFryd så kan du jo ta en titt på videoen under her.

 

"Burnoutsjefen" Asgeir

"Burnoutsjefen" Asgeir

Showene går pr. 15. juli kl 15.30, 18.00 og 20.30

Jeg føler meg rimelig trygg på at BurnOut Stuntshow er et show som både små og store (sånne som meg i hvert fall) vil digge :-) Her får du action, fart, dramatikk og humor for alle penga!

Det vil si, du betaler egentlig ingenting. Forestillingen er nemlig inkludert i inngangsbilletten :-)

Billetter til TusenFryd får du selvfølgelig på tusenfryd.no.

Tjolahopsan og ha en frydefull sommerdag.

Hilsen Nils