Du er her

  • Sesongkortfordeler 2017
  • Sesongkortfordeler 2017

SesongkortfordeleR

Sesongkortfordeler for 2020 er dessverre litt forsinket pga. situasjonen vi er i med COVID-19. Vi håper å ha det klart til begynnelsen av april.Nyhetsbrev sesongkort: Hold deg oppdatert på de siste sesongfordeler og tilbud.   

 

Informasjon om sesongkort:

Ved nykjøp av sesongkort på nettsidene printer du selv ut en kvittering som du tar med deg til parken ved første besøk. Ved fremvisning av denne vil du få utdelt ditt personlige sesongkort. Husk å registrere deg med e-postadresse, slik at du mottar fortløpende informasjon om spesialtilbud og andre ting som skjer i parken. Du kan også kjøpe kortet i lukene i parken på alle ordinære åpningsdager.

De som har kjøpt sesongkort i BonBonLand, må hente sitt sesongkort med bilde i BonBonLand før de får gyldig adgang til TusenFryd og Bø Sommarland.
 
Vi gjør oppmerksom på at sesongkort ikke gir adgang på lukkede dager, f.eks. OBOS-dag, Nordea-dag o.l

 
Gyldighet
For at sesongkortet skal være gyldig for inneværende sesong må du har en oblat for gjeldende år (klistremerke bak på kortet). Dette vår du når du henter ut kortet ditt i en av våre billettluker.
 
Personlig
Alle sesongkort hos TusenFryd er personlige. Det vil si at ett kort tilhører kun en person og kan kun brukes av denne personen. Navnet til eieren skrives på baksiden av kortet, i tillegg blir det tatt bilde av eieren som dukker opp i skanningen når du går inn i parken.
 
Mistet sesongkortet?
Ikke få panikk! Du kan enkelt få et nytt sesongkort ved å henvende deg i en av våre billettluker. Vær oppmerksom på at du vil måtte betale et gebyr på kr. 50,- for å få ut et nytt kort.
 
Refusjon
I henhold til kjøpsbetingelsene er det ingen mulighet for refusjon av hele eller deler av sesongkortet.
 

Med sesongkort fra TusenFryd får du også fri inngang til følgende europeiske parker 

Gjelder ett besøk pr. sesong i parker utenfor Norge.

Spania

Parque de Atracciones Madrid

Parque Warner (gjelder ikke i Warner Beach)

Zoo Madrid

Faunia

Selwo Aventura

Selwo Marina 

Aquópolis Costa Dorada

Aquópolis Villanueva

Aquópolis Torrevieja

Teleférico Benalmádena

Aquópolis Sevilla

Aquópolis Cullera

Aquópolis Cartaya

 

Storbritannia

Blackpool Zoo

Bournemouth Oceanarium

Lakes Aquarium

 

Frankrike

Marineland (Gjelder ikke i Marineland Lagoon)

Aqualud

 

Norge

Tusenfryd

Bo Sommarland

 

Danmark

Bonbonland

 

Tyskland

Movie Park (Gjelder ikke: 17.10. 24.10. and 31.10.2020.)

Tropical Island (Gjelder ikke. 24.12.2019 – 05.01.2020, 04.04. – 19.04.2020 ,   24.12. – 31.12.2020.)

Belantis

Vogelpark Walsrode

 

Belgia

Bobbejaanland

 

Nederland

Slagharen

 

Italia

Mirabilandia

OBS! Ved bruk av sesongkort utenfor gjeldende park må kortet være betalt for inneværende år og ha gyldig årsoblat (fås ved henvendelse i billettlukene). Kortet må også være signert, innehaver må være forberedt på å bli avkrevd legitimitasjon.

Velkommen som sesongkortgjest!

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer