Du er her

  • Steampunk Hunter Stengt / Closed
  • Steampunk Hunters
  • Steampunk Hunters - Barn
  • Steampunk Hunters - Tog
  • Steampunk Hunters - Spor
  • Steampunk Hunters - Fighter
  • Steampunk Hunters - Monster
Min. alder
9 år
Min. høyde
130 cm

Stengt inntil videre - WesternExpressen kjøres som vanlig

For første gang i Norge er det mulig å se en VR-film spesiallaget til en av fornøyelsesparkens berg- og dalbaner mens man kjører den. I 2018 tok vi steget inn i fremtiden med en innovativ løsning som kombinerer ny teknologi med eksisterende infrastruktur.

Aldri før har det vært mulig å sette seg om bord i en berg- og dalbane i Norge og oppleve både en fysisk og en virtuell reise. I vår familievennlige attraksjon "Western Expressen" utstyrer vi passasjerene med VR-briller og invitere dem med på en helt spesiell opplevelse.

I en virtuell verden tas man med gjennom gruveganger hvor passasjerene overraskes av 3D-effekter og ikke minst et "Steampunk Monster" som lurer i dypet av gruven. Underveis skal man også være aktiv ved å skyte på ulike mål, og man oppnår en score som viser hvor god monsterjeger man har vært. Filmen, som er produsert av et tysk selskap spesialisert på VR-løsninger til fornøyelsesparker, har skreddersydd et heftig lydbilde og sørget for at kicket berg- og dalbaneturen gir forsterkes ved at filmens handling er synkronisert med banens bevegelser

Flere attraksjoner

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

På bakgrunn av det lokale restriksjonsnivået i vår region må sesongåpningen her på Tusenfryd utsettes. Vi venter fortsatt på føringer og vedtak fra lokale myndigheter om når vi kan åpne parken. Beklageligvis kan vi ikke kan informere om noen eksakt åpningsdato nå, men håper i det lengste at det vil bli så snart som mulig. Vi oppdaterer fortløpende her på våre websider og i våre sosiale medier.

Les mer her