Du er her

Halloween på TusenFryd

Opplev en annerledes Halloween på TusenFryd: 26. september – 4. oktober (alle dager), samt 10., 11., 17., 18., 24. og 25. oktober.

Halloween er tiden for å skremme – og å bli skremt. I år er det 5 år siden TusenFryd startet med å  pynte deler av parken og etablerte spennende og «skremmende» opplevelser. Dette har blitt svært godt tatt imot av små og store gjester og vi ser at mange etter hvert også tar del i feiringen ved å komme i egne kostymer, utkledninger og sminke. 

Vi vil også i år tilrettelegge for halloweenfeiring – trygt og tilpasset koronasituasjonen.

Deler av parken blir pyntet med gresskar og halm. I tillegg er det egne labyrinter hvor «overraskelsene» kan vente rundt hvert hjørne.

ZOMBIE-LABORATORIET “The Nightmare Experiment”

“Noe gikk galt i laboratoriet. Et dødelig kjemisk eksperiment forvandlet alle til zombier.  De andre låste bare dørene og flyktet. Nå har det vært stille lenge. Tør du å gå inn ..?”

Anbefalt aldersgrense: 15 år (fra 12 år i følge med en voksen)

BLODIGE SMIL

“Sirkuset reiste fra TusenFryd. Men de lot noe bli igjen. Vi har i lang tid funnet blodspor rundt scenen, og flere ansatte har forsvunnet. Kan du hjelpe oss med å finne ut hva som har skjedd?”

Anbefalt aldersgrense: 15 år (fra 12 år i følge med en voksen)

BARNELABYRINTEN

For de av oss som enten er for små eller ikke er glad i monstere og zombier er Barnelabyrinten et fint alternativ.

“Møt hekser og andre skumle kryp. Finn veien ved å svare på spørsmål og gjøre enkle oppgaver. Til slutt kan det hende du ender opp med en belønning.”

Ingen aldersgrense

MØT MONSTERNE

Flere ganger om dagen og på trygg avstand kommer monsterne ut fra sine skjulesteder og frem i dagslys. Da kan du oppleve dem alle på en gang.

VERTSKAP PÅ VERTSHUSET

I år er det varslet at de ansatte på restauranten Vertshuset får «skremmende» god hjelp av noen ukjente vesener. De lover å holde seg vekke fra all matlaging, men vil sikkert kunne ønske deg velkommen som gjest.

Forøvrig har vi ordinært parktilbud og attraksjonene driftes som vanlig (med vær/temperatur forbehold). De skumlere aktiviteten avvikles i egne soner så ingen som ikke vil skal bli skremt.

Store Radiobiler er stengt i hele halloweenperioden. Thors hammer, Ragnarok og SuperSplash er stengt 10., 11., 17., 18., 24. og 25. oktober.

Det tas forbehold om endringer i programmet som følge av utviklingen i koronasituasjonen.

Flere

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Reserver ditt besøk med sesongkort HER

Nyhetsbrev