Du er her

Halloween på TusenFryd

Opplev en annerledes Halloween på TusenFryd: 2. – 10. oktober (alle dager), samt 16., 23. og 30. oktober.

Halloween er tiden for å skremme – og å bli skremt. I år er det 6 år siden TusenFryd startet med å  pynte deler av parken og etablerte spennende og «skremmende» opplevelser. Dette har blitt svært godt tatt imot av små og store gjester og vi ser at mange etter hvert også tar del i feiringen ved å komme i egne kostymer, utkledninger og sminke. 

Vi vil også i år tilrettelegge for halloweenfeiring – trygt og tilpasset koronasituasjonen.

Deler av parken blir pyntet med gresskar og halm. I tillegg er det egne labyrinter hvor «overraskelsene» kan vente rundt hvert hjørne.

ZOMBIE-LABORATORIET “The Nightmare Experiment”

“Noe gikk galt i laboratoriet. Et dødelig kjemisk eksperiment forvandlet alle til zombier.  De andre låste bare dørene og flyktet. Nå har det vært stille lenge. Tør du å gå inn ..?”

Anbefalt aldersgrense: 15 år (fra 12 år i følge med en voksen)

BLODIGE SMIL

“Sirkuset reiste fra TusenFryd. Men de lot noe bli igjen. Vi har i lang tid funnet blodspor rundt scenen, og flere ansatte har forsvunnet. Kan du hjelpe oss med å finne ut hva som har skjedd?”

Anbefalt aldersgrense: 15 år (fra 12 år i følge med en voksen)

BARNELABYRINTEN

For de av oss som enten er for små eller ikke er glad i monstere og zombier er Barnelabyrinten et fint alternativ.

“Møt hekser og andre skumle kryp. Finn veien ved å svare på spørsmål og gjøre enkle oppgaver. Til slutt kan det hende du ender opp med en belønning.”

Ingen aldersgrense

MØT MONSTERNE

Flere ganger om dagen og på trygg avstand kommer monsterne ut fra sine skjulesteder og frem i dagslys. Da kan du oppleve dem alle på en gang.

Flere detaljer kommer juli/august. Det tas også forbehold om endringer i programmet som følge av utviklingen i koronasituasjonen.

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

På bakgrunn av det lokale restriksjonsnivået i vår region må sesongåpningen her på Tusenfryd utsettes. Inntil videre håper vi på å kunne åpne parken 13. mai. Vi oppdaterer fortløpende her på våre websider og i våre sosiale medier.

Les mer her