Du er her

Hver dag mottar vi spørsmål fra gjester i parken. Noen av de mest stilte spørsmålene kan du få svar på her.

HAR DU KJØPT SESONGKORT ONLINE?

Alle sesongkort hentes i billettsalget på TusenFryd. Vi sender ikke sesongkort i posten.

FUNKSJONSHEMMEDE

Vår guide for funksjonshemmede finner du her.

Gravide

Hvis du er gravid kan du får samme pris som seniorbillett. Hvis det ikke er synlig at du er gravid må du ha med deg helsekort fra lege.

LEDSAGERBEVIS

Hvis du har ledsagerbevis slipper ledsager gratis inn. Men billetten til parken må kjøpes i Gjesteservice på TusenFryd.

Er det lov til å bruke rulleskøyter, skateboard eller sparkesykkel på TusenFryd?

På grunn av gjestenes sikkerhet tillater vi ikke å benytte seg av hverken rulleskøyter, skateboard eller sparkesykkel.

Finnes det barnetriller og andre fasiliteter for små barn i parken?

Barnetriller finnes ved toppen av rulletrappa. Disse er forbeholdt små barn og har myntinnkast, kr 10,– i depositum. Om du trenger bleier kan du få kjøpe dette ved å henvende deg til Gjesteservice, Vertshuset eller Pizzavarkstedet. På de samme stedene (ikke Gjesteservice) samt på toalettet ved Loopen, TraffikkFryd og Barnas Fryd finner du stellerom.

Får man ta med seg hund eller andre dyr inn på TusenFryd?

Nei, dessverre! Men vi har en gratis hundeparkering. Dette er store utendørs bur med tak. Buret låses, og du får nøkkelen. Har du en mindre hund anbefaler vi å ta med et reisebur hunden kan ligge i inne i det store buret, et kjent pledd å ligge på e.l. Hundeparkeringen finner du ved vakten. Spør parkeringsvaktene så vil de vise vegen. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser. Unntaket fra forbudet er førerhunder.

Har dere oppbevaringsbokser?

Ja, oppbevaringsbokser finner du ved førstehjelpsboden ved Vertshuset og i garderoben i BadeFryd (når BadeFryd er åpent). De koster kr 20,– pr. boks.
Oppbevaringsboksene ved billettluka kommer i tre forskjellige størrelser. Den minste til 40,- pr.boks, mellomstore til 60,- per boks og de aller største (egnet til kofferter) ligger på 80,- per boks

Hvem tar jeg kontakt med når vi har kommet bort fra hverandre?

Ta kontakt med Gjesteservice ved hovedinngangen. Små barn som kommer bort blir fulgt dit av en TusenFryder. Det er alltid lurt å avtale et møtested dersom man skulle komme bort fra hverandre og evt. «merke» barna med mobilnr. som foreldre/foresatte kan nås på. Vi gjør oppmerksom på at det kan kjøpes «armbånd» i Gjesteservice, billettlukene og TusenFryd-butikken til venstre for toppen av rulletrappen som det kan skrives telefonnummer på og festes på barna.

Hvordan kommer handikappede seg inn i parken?

Det finnes en parkering for funksjonshemmede i kort avstand fra hovedinngangen. Meld i fra til parkeringsvakten, og du vil bli anvist til riktig parkeringsplass.
Benytter du rullestol bør du kjøpe inngangsbilletter i Gjesteservice, men du benytter den ordinære innslippet merket ”Forhåndskjøpte billetter” som inngang til parken. Herfra er det anlagt en egen handikapvennlig vei som ender opp ved toppen av rulletrappa.

Kan man grille i parken?

På grunn av brannfare er det ikke lov til å grille i parken. Det finnes heller ikke griller å låne, men derimot et bredt utvalg av serveringssteder.

Kan man ta ut penger på TusenFryd?

Ja, det kan du gjøre i Gjesteservice, Billettlukene, TusenFrydbutikken, ThunderShop, Dragekista og Morgan Kane Store.

Koster det noe å parkere på TusenFryd?

Ja, du betaler kr 70,– pr. bil for en dag. Sesongkortholdere parkerer gratis.

Om jeg har mistet noe på TusenFryd hva gjør jeg da?

Gjenglemte ting leveres og oppevares i Gjesteservice ved hovedinngangen. Om du oppdager at du har glemt noe etter at du har forlatt parken, kan du sende en mail til gjesteservice@tusenfryd.no eller ringe 64 97 64 97.

Om vi har glemt å ta med badetøy til TusenFryd, kan vi leie badetøy?

Vi leier ikke ut badetøy, men du kan få kjøpt både badetøy og håndklær i ThunderShop som ligger ved MiniFryd.

Sønnen min er 110 cm. men jeg har lest at man må være 120 cm. for å kjøre ThunderCoaster. Kan han få kjøre om jeg som voksen gir han tillatelse?

Nei, vi er svært nøye med sikkerheten her i TusenFryd, og det er for din sønns skyld vi har innført høydebegrensninger.

Serverer dere glutenfri mat på TusenFryd?

Ja, det gjør vi! Vi har glutenfri pizza på både Vertshuset og Pizzaverkstedet. Pølser er glutenfrie og finnes på Sulten og Tørst, Mageplasket kiosk, Gløtten kiosk og Fryds Favoritter. De behandles med egne klyper. Salatene (ikke dressingen) våre er glutenfrie og selges på alle de store spisestedene. Pommes frites er glutenfritt og selges på Rockburger'n, Sulten og Tørst, Fryds Favoritter, Midgardsormens Favoritter og MK Saloon. Glutenfrie hamburgere får du servert på Rockburger’n og Fryds Favoritter. Dersom man spør på spisestedene etter glutenfri mat skal alle våre frydefulle medarbeidere vite om det.

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020