Loopen

TusenFryds første stolthet! Loopen er en klassiker av en berg- og dalbane.
Moderat
Route 66
Type attraksjon
 Berg-og-dal-bane
For alle
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: 110 cm
Fra 10:30 Til 19:00 Hverdager t.o.m 21. juni 10:00 - 16:00
Tilgang for funksjonshemmede
Hele sesongen
Se flere detaljer Se mindre detaljer
Loopen - TusenFryds første stolthet!


En klassiker

Loopen er en klassiker av en berg- og dalbane, og vår stolthet helt siden vi åpnet parken i 1988. Den røde banen med den karakteristisk loopen og de gule vognene innrammet av skogen, har vært mange sitt første møte med en "ordentlig" berg-og-dalbane.

Den fantastiske følelsen
Du kan nesten kjenne det kiler i magen allerede når du ser loopen fra plassen ved Circle-K Traffic SchoolRoute 66. Når man sitter i en av vognene går det sakte oppover før det går fort ned og trill rundt gjennom loopen og doseringer i en rasende fart. Du får både den fantastiske følelsen av farten, et skikkelig adrenalin-kick og følelsen av å henge opp ned alt i en pakke.

Loopen - En del av Route 66
Loopen har blitt en del av 66 med nytt og friskt stasjonsområde. Route 66 er vårt eget område for fart, spenning og lukten av svidd gummi. Her kan du oppleve de typiske elementene ved Route 66; motorsykler, bilkjøring og garasjer. På Route 66 finner du andre attraksjoner som SpeedMonster, Store Radiobiler og Sverre.

Tornado
Loopen var Norges første ordentlige berg- og dalbane. Det er ikke uten grunn vi kaller banen en klassiker. Helt frem til 1998 het banen Tornado, ikke uten grunn. Ikke en bane for de sarteste sjelene, men absolutt for alle andre. Loopen vi gi deg en opplevelse du sent vil glemme! 

P.S! Liker du Loopen må du selvfølgelig prøve SpeedMonster.

 

altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto

Fra 399 kr

589 kr

Highlight Newsletter
Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Abonner på nyhetsbrevet vårt!