SpinSpider

SpinSpider en attraksjon i verdensklasse.
Intens
Expedition Lost Kingdoms
Type attraksjon
 Maskin
Tenåringer og voksne
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: 140 cm
Fra 10:30 Til 19:00 Hverdager t.o.m 21. juni 10:00 - 16:00
Tilgang for funksjonshemmede
Hele sesongen
115 Km/h
Se flere detaljer Se mindre detaljer
SpinSpider en attraksjon i verdensklasse.

SpinSpider er en monsterkarusell i verdensklasse som minner om en kjempe-edderkopp og som gir deg en opplevelese som du sent vi glemme.  SpinSpider vil gi selv den modigste karusellrytter ett og annet å tenke på. Du sitter i en kjempetallerken med bena vendt utover sammen med ca. 40 andre passasjerer. Karusellhjulet er festet til en enorm pendel som svinger frem og tilbake mellom bena på «edderkoppen».

Du blir dermed «kastet» 44 meter opp i lufta på hver side i en fart på opptil 115 km/t. Når du når toppen på hver side, sitter du halveis opp-ned. Når hjulet samtidig roterer mot klokka får du en konstant følelse av vektløshet!

SpinSpider på TusenFryd var den andre av denne typen som ble bygget i verden. TusenFryds SpinSpider går høyere og raskere enn noen annen liknende attraksjon i Norge.

Kroppen utsettes for enorme akselerasjonskrefter i SpinSpider, på det meste 4,5 G. Sagt med andre ord, 4,5 ganger din egen kroppsvekt. Dette er til og med sterkere enn de G-krefter du utsettes for i SpaceShot og SpeedMonster som kan «by på» henholdsvis 4 og 3,6 G.

altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto
Highlight Newsletter
Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Fra 399 kr

589 kr