Du er her

  • SpinSpider
  • SpinSpider
  • SpinSpider
  • SpinSpider
  • SpinSpider
  • SpinSpider
Min. høyde
140 cm

SpinSpider er en monsterkarusell i verdensklasse som minner om en kjempe-edderkopp og som gir deg en opplevelese som du sent vi glemme.  SpinSpider vil gi selv den modigste karusellrytter ett og annet å tenke på. Du sitter i en kjempetallerken med bena vendt utover sammen med ca. 40 andre passasjerer. Karusellhjulet er festet til en enorm pendel som svinger frem og tilbake mellom bena på «edderkoppen».

Du blir dermed «kastet» 44 meter opp i lufta på hver side i en fart på opptil 115 km/t. Når du når toppen på hver side, sitter du halveis opp-ned. Når hjulet samtidig roterer mot klokka får du en konstant følelse av vektløshet!

SpinSpider på TusenFryd var den andre av denne typen som ble bygget i verden. TusenFryds SpinSpider går høyere og raskere enn noen annen liknende attraksjon i Norge.

Kroppen utsettes for enorme akselerasjonskrefter i SpinSpider, på det meste 4,5 G. Sagt med andre ord, 4,5 ganger din egen kroppsvekt. Dette er til og med sterkere enn de G-krefter du utsettes for i SpaceShot og SpeedMonster som kan «by på» henholdsvis 4 og 3,6 G.

 

 

Flere attraksjoner

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

På bakgrunn av det lokale restriksjonsnivået i vår region må sesongåpningen her på Tusenfryd utsettes. Inntil videre håper vi på å kunne åpne parken 13. mai. Vi oppdaterer fortløpende her på våre websider og i våre sosiale medier.

Les mer her