Du er her

  • Isslottet interiør 2
  • Isslottet interiør
  • Isslottet interiør 3
  • Isslottet interiør 4
  • Isslottet

Mattyper

Iskrem

Tjenester

Handicap- vennlig
Kredittkort
Terrasse

Isslottet er TusenFryds største isbar og spesialiserer seg nettopp på is. Isslottet finner du på oversiden av Loopen og nedenfor Barnas Fryd. Dette er et flott sted å møtes for å finne sin favoritt-is. Stedet har et stort utvalg av forskjellige typer kuleis, softis og pinneis. Det finnes også mulighet til å sette sammen din egen! Du velger da smak på kuleisen, og kan toppe det hele med softis, valgfritt strøssel og godteri! På isslottet kan du også sette sammen din egen cookie-sandwich, eller frister det kanskje med en kald milkshake?

Du kan også lage din egen softis! Vi har soft-is med vanilje-, jordbær- og sjokoladesmak, mange forskjellige typer strøssel og flere typer topping. Du lager isen selv og velger akkurat hva du vil ha på!

 

Flere spisesteder

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer