Du er her

  • Pizzaverkstedet
  • Pizzaverkstedet
  • Pizzaverkstedet

Mattyper

Cøliaki
Pizza

Tjenester

Handicap- vennlig
Kredittkort
Terrasse

Beliggende like ved inngangen til BadeFryd og utgangen til ThunderCoaster, er det et perfekt spisested for både familier eller vennegjengen etter noen begivenhetsrike timer i parken. Pizzaen lages fra bunnen av og du kan se hvordan pizzaen lages! Menyen har et bredt utvalg av ulike pizzaer, men du kan også komponere din egen pizza. På Pizzaverkstedet får du alle pizzaer du kan ønske deg, i både liten og stor størrelse. Er du bare litt sulten kan du også få kjøpt pizzaslice, hvitløksbrød, hjemmelagde salater og nachochips. Pizzaverkstedet tilbyr friske salater som tacosalat, gresk salat eller salat med ost og skinke. Vi serverer også vegetarpizza om du ønsker det.

Ønsker du pizza mens du er i BadeFryd i sommer, kan du i år bestille pizza hos Pizzaverkstedet i kiosken ”Magaplasket” inne ved bassengområdet.

Til allergikere har vi pizza med glutenfri bunn. Ved usikkerhet rundt enkeltvarer har hvert spisested utfyllende allergioversikt, og svarer på spørsmål du eventuelt har. Du kan også besøke allergi.tusenfryd.no. for utfyllende informasjon.

Pizzaverkstedet stenger 1 time før parkens stengetid.

Flere spisesteder

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer