Du er her

  • Vershuset mat 3
  • Vershuset mat 1
  • Vershuset mat 2
  • Vershuset mat 4
  • Vershuset mat 5
  • Vershuset mat 6
  • Vertshuset inngang
  • Vertshuset terrasse

Mattyper

Cøliaki
Iskrem
Pasta
Pizza
Salater

Tjenester

Handicap- vennlig
Kredittkort
Stellerom
Terrasse

Vertshuset er TusenFryds største spisested, og parkens hovedrestaurant. Beliggende midt i parken er det et perfekte spisested for hele familien etter noen begivenhetsrike timer i parken.
På Vertshuset har vi et utvalg italienske retter som passer for både voksne og barn – velg blant flere pasta retter, italiensk pizza eller mix en egen salat med italiensk skinke og unn deg en liten dessert til slutt. Betal per rett, enkelte retter fås som både stor og liten porsjon. I kaffebaren finner du lokal is fra Kulinaris, påsmurte bakevarer, kaker og parkens beste kaffebar med flere varianter av varm og kald drikke..

Vertshuset har eget stellerom og toalett tilpasset de minste barna. Vi kan hjelpe deg med gratis bleier til de aller minste, dersom du skulle ha behov for dette under besøket.
  
For allergikere har vi flere alternativer. Hvert sted har utfyllende allergiinformasjon. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med vår betjening på stedet, så vil de hjelpe deg. Du kan også besøke vår internettside allergi.tusenfryd.no for utfyllende informasjon.

Flere spisesteder

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer