Du er her

Guide for funksjonshemmede 2020

Denne guiden er laget som et hjelpemiddel for gjester med særlige behov. Den gir informasjon om alle våre attraksjoner, slik at det skal være enklere å orientere seg om hvilke attraksjoner som passer hver enkelt.

Pris for funksjonshemmede
Kr. 330,-. Ledsagere får fri entré mot fremvisning av ledsagerbevis utstedt av kommunen. Ledsagere trenger ikke å reservere billett på forhånd, og følger med gjesten med ledsagerbevis sin billett inn i parken.
Denne billettkategorien må kjøpes online i 2020. Les også om Vis Hensyn ordningen på TusenFryd.

Attraksjoner
Attraksjonene har forskjellige krav i forhold til førlighet. Se vår attraksjonsguide for funksjonshemmede PDF iconinformasjonsguide hc 2020

Parkering
Oppmerkede p-plasser for handicappede befinner seg på parkeringsplassen like på oversiden av hovedinngangen. Husk parkeringsbevis i vinduet.

Rulletrapp
Fra billettlukene går veien opp til parken via rulletrapp. Denne er lang og forholdsvis bratt, men kan benyttes av rullestolbrukere med ledsager på eget ansvar.

Gangvei
Det er gangvei fra billettlukene og opp i parken. Denne er asfaltert og et godt alternativ for rullestolbrukere. Ved behov for hjelp, ta kontakt med personalet i Gjesteservice til høyre for billettlukene.

Informasjon
Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til Gjesteservice ved siden av billettlukene.

Toaletter
Det finnes toaletter for funksjonshemmede flere steder i parken. Se parkkartet.

Spisesteder
For rullestolbrukere anbefaler vi følgende spisesteder; Rockburger'n og Vertshuset.

 

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

På bakgrunn av det lokale restriksjonsnivået i vår region må sesongåpningen her på Tusenfryd utsettes. Inntil videre håper vi på å kunne åpne parken 13. mai. Vi oppdaterer fortløpende her på våre websider og i våre sosiale medier.

Les mer her