Storm - TusenFryd Storm - TusenFryd

Nyhet 2023!

Storm - The Dragon Legend

Ny berg-og-dalbane til 100 millioner

The park is closed today

Storm og Dragonville

29. april åpner vi vårt nye temaområde Dragonville med Storm vår nye berg-og-dalbane til 100 millioner. En unik opplevelse og den første av sitt slag i Europa.

Dragonville er vår egen eventyrverden med drager, riddere, mørke og dype fangehull. Mellom "slagene" kan du ta en matbit av på det nye spistedet, handle i det lokale handelshuset eller ta turen innom The Dungeon.

Ny berg-og-dalbane på TusenFryd

Fakta om Storm

Storm er en Inverted Triple Launch Coaster fra Gerstlauer. En berg-og-dalbane entusiaster verden over virkelig har sett frem i mot. I motsetning til "vanlige" berg-og-dalbane er vognene montert under skinnegangen, så du har bena hengende fritt i luften under turen. Triple launch betyr at du akselererer tre ganger i løpet av turen. Først ut fra start før vognsettet akselererer baklengs. På vei fremover igjen akselerer det igjen for tredje gang for så å følge hele banen til stasjonen.

 Storm som den første av sitt slag i Europa og TusenFryds dyreste enkeltivestering noensinne, vil gi deg en virkelig unik opplevelse og et adrenalin-kick utenom det vanlige! 

 

Storm logo
Høydeforskjell

33.5 meter

Lengde
360 meter
Lengde pr. tur
560 meter
Kapasitet
16 personer
Maks. fart
95 km/t

Dragonville

Vi gleder oss til å presentere vårt nye temaområde, Dragonville! Beveg deg inn gjennom portene inn i en eventyrverden med middelaldertema.  Et eventyr sentrert rundt "Storm - The Dragon Legend". Besøk også vårt fangehull The Dungeon hvis du tør! 

Opplev Dragonville

Slik skal det se ut

Kjøp nå!
Russens Dag 2023
Russens Dag 2023

Russens Dag 2023

Temaområder - Route 66 - Expedition Lost Kingdoms
Årets nyheter!

Årets nyheter!

Nyhetsbrev
Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Abonner på nyhetsbrevet vårt!