Nyhet 2023 - Først i Europa

Nyhet 2023!

Storm - The Dragon Legend

Årets nyhet på TusenFryd!

Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Confirm
The park is closed today

Storm og Dragonville

Opplev vårt nye temaområde Dragonville med Storm vår nye berg-og-dalbane til 100 millioner. En unik opplevelse og den første av sitt slag i Europa.

Dragonville er vår egen eventyrverden med drager, riddere, mørke og dype fangehull. Mellom "slagene" kan du ta en matbit av på det nye spistedet, handle i det lokale handelshuset eller ta turen innom The Dungeon.

Ny berg-og-dalbane på TusenFryd

Fakta om Storm

Storm er en Inverted Triple Launch Coaster fra Gerstlauer. En berg-og-dalbane entusiaster verden over virkelig har sett frem i mot. I motsetning til "vanlige" berg-og-dalbane er vognene montert under skinnegangen, så du har bena hengende fritt i luften under turen. Triple launch betyr at du akselererer tre ganger i løpet av turen. Først ut fra start før vognsettet akselererer baklengs. På vei fremover igjen akselerer det igjen for tredje gang for så å følge hele banen til stasjonen.

 Storm som den første av sitt slag i Europa og TusenFryds største enkeltivestering noensinne, vil gi deg en virkelig unik opplevelse og et adrenalin-kick utenom det vanlige! 

 

Storm logo
Høydeforskjell

34 meter

Lengde
360 meter
Lengde pr. tur
560 meter
Kapasitet
16 personer
Maks. fart
95 km/t

Dragonville

Vi gleder oss til å presentere vårt nye temaområde, Dragonville! Beveg deg inn gjennom portene inn i en eventyrverden med middelaldertema.  Et eventyr sentrert rundt "Storm - The Dragon Legend". Besøk også vårt fangehull The Dungeon hvis du tør! 

Opplev Dragonville

Eventyret Storm og Dragonville

Fra 399 kr

589 kr